Sočios salotos su pupelėmis (Receptas)

Kokios salotos labiausiai tinka vėsiajam metų laikui? Žinoma, sočios. Maistingos, jaukios, skaniai atrodančios. Išbandykite sočiąsias salotas su pupelėmis pagal Alfo receptą.

VMG nuotr.

Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia

4 asm.

Sočios salotoms su pupelėmis pagaminti reikia:

  • 2 stiklinių skirtingų spalvų virtų arba konservuotų pupelių

  • 1 vidutinio mėlynojo svogūno

  • 1 saujos vyšninių pomidorų

  • 1 vidutinio avokado

  • ½ citrinos

  • 200 g marinuotos skumbrės

  • 8 šaukštų moliūgų aliejaus

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

1. Į dubenį suberkite pupeles, smulkiai pjaustytą svogūną, į 2–4 dalis supjaustytus pomidorus, išskobtą ir supjaustytą avokadą, įspauskite citrinos sulčių ir įtarkuokite žievelės.

2. Dėkite gabaliukais plėšytą skumbrę, įberkite pipirų, druskos ir viską išmaišykite.

3. Į serviravimo indą dėkite salotas ir užpilkite moliūgų sėklų aliejaus ir skanaukite.

ALFO PATARIMAI:

· Skumbrę galite keisti tunu ar kita mėgstama žuvimi.

· Salotas galite paskaninti skrudintomis moliūgų sėklomis.

· Jeigu norite, kad salotos būtų sotesnės, į jas galite įdėti virtų kiaušinių.

Skanaus!