Smidrai, kepti su vyšniniais pomidorais (Receptas)

Nekaloringas, maistingas, skanus ir subalansuotas patiekalas, kuris puikiai tiks pasiryžusiems nusimesti kelis nereikalingus kilogramus. Smidrų, keptų su vyšniniais pomidoriukais, receptas.

Smidrams, keptiems su pomidorais, reikia:

  • 200 g smidrų

  • 150 g vyšninių pomidorų

  • 1 šaukšto sėklų ir riešutų mišinio

  • 1 šaukštas aliejaus

  • Žiupsnelis druskos

  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  1. Nulaužkite smidrų galiukus.

  2. Sudėliokite smidrus į skardelę, pabarstykite druska, pipirais, pašlakstykite aliejumi. Sudėkite vyšninius pomidorus.

  3. Skardelę šaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir kepkite apie 15 min. Pabaigoje pabarstykite riešutų ir sėklų mišiniu.

Skanaus!