Laidą žiūrėkite čia
2 šaukštų DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
½ šaukštelio KOTANYI maltos vanilės
1 šaukštelio KOTANYI cinamono cukraus
1 obuolio
1 kriaušės
6 lapelių sluoksniuotos tešlos
100 g VILNIAUS margarino „Kepiniams“
1 pasifloros
1 šaukštelio DANSUKKER cukraus miltelių
DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų sumaišykite su KOTANYI malta vanile ir KOTANYI cinamono cukrumi.
Obuolius ir kriaušes supjaustykite plonais griežinėliais.
Sluoksniuotą tešlą užberkite cukraus mišiniu, supjaustykite 2 pirštų storio pailgomis juostelėmis. Kepimo popieriumi išklotoje skardoje dėkite tešlą sukdami šonu vieną šalia kitos lyg formuotumėte rožę.
Obuolių griežinėlius perpjaukite pusiau ir sudėkite į tarpus tarp tešlos juostelių.
Iš folijos suformuokite žiedą, į vidų įdėkite kepimo popieriaus ir apjuoskite pyragą.
Ant pyrago viršaus sudėkite VILNIAUS margariną „Kepiniams“ ir užberkite likusiu cukraus mišiniu.
Kepkite orkaitėje 180 °C temp. 30–40 min.
Iškepus uždėkite pasifloro minkštimo ir užberkite DANSUKKER cukraus miltelių.
Skanaus!