SKONIO IŠŠŪKIS: šokoladinis pudingas per 5 minutes

Atnaujinta: 2021 m. kovo 26 d.

Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Video receptą žiūrėkite ČIA
 

Reikia:
 
2 kiaušinių
 
2 šaukštų DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
 
60 ml pieno
 
60 ml aliejaus
 
80 g miltų
 
50 g kakavos
 
1 šaukštelio kepimo miltelių
 
20–30 g trupinto šokolado
 
DANSUKKER cukraus miltelių (pabarstyti)
 
Uogų (papuošti)
 

Mikrobangų krosnelę gali įsigyti ČIA


 
1. Paruoškite keturis puodukus, tinkamus naudoti mikrobangų krosnelėje.
 
2. Suplakite kiaušinius su DANSUKKER cukrumi „Panevėžio Plius“, supilkite pieną ir aliejų, nuolat plakite. Suberkite miltus, kakavą ir kepimo miltelius. Išmaišykite ir supilkite tešlą į puodelius, pripildydami juos iki 2/3 tūrio. Į kiekvieną įberkite po šaukštelį trupinto šokolado.
 
3. Kepkite 3–4 min. mikrobangų krosnelėje MW10 režimu.
 
4. Iškepusius pudingus apibarstykite DANSUKKER cukraus milteliais ir puoškite uogomis.

Skanaus!