Skanusis ir sotusis svogūnų omletas

Atnaujinta: 2020 m. lapkričio 29 d.

Omletui pagaminti reikia:

  • 1 nedidelio svogūno

  • 2-3 šaukštai aliejaus

  • 1 ryšelio svogūnų laiškų

  • 6 kiaušiniai

  • 50 ml grietinėlės

  • žiupsnelio druskos

  1. Supjaustykite svogūną ir pakepinkite aliejuje, kol suminkštės. Supjaustykite svogūnų laiškus, suberkite juos prie svogūnų ir lengvai apkepkite.

  2. Išplakite kiaušinius su grietinėle ir užpilkite jais svogūnus. Pakepkite, kol apačia gražiai apskrus, tuomet omletą apverskite. Kepkite, kol ir ši pusė bus gražiai apskrudusi.

  3. Pagardinkite druska ir patiekite su mėgstamais žalumynais.

Skanaus!