Bandelės su karamele ir obuoliais

Atnaujinta: 2020 m. balandžio 14 d.

Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Reikia:

  • 250 g sluoksniuotos bemielės tešlos

  • 3 šaukštų „Rududu“ kremo (kambario temperatūros)

  • 2 vidutinio dydžio obuolių

  • 1 banano

  • Žiupsnelio cinamono

  • Kiaušinio plakinio (patepti)

  • 2 šaukštų miltelinio cukraus

  1. Iškočiokite tešlą, kol padvigubės į plotį.

  2. Aptepkite ją kremu.

  3. Nulupkite obuolius, supjaustykite skiltelėmis, bananą – griežinėliais, pabarstykite cinamonu.

  4. Vaisius sudėliokite ant apteptos tešlos.

  5. Atsargiai susukite vyniotinį ir supjaustykite jį į 12 vienodo dydžio pyragaičių.

  6. Pyragaičius suguldykite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, patepkite kiaušinio plakiniu ir dėkite kepti į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 13–15 min.

  7. Iškepusias bandeles apsijokite milteliniu cukrumi.

Patiekalui pagaminti reikalingų produktų galite įsigyti ČIA

Skanaus!