Skaitomiausiųjų TOP5: blyneliai su bananų padažu, BBQ ridikėliai ir nerealiai skanus tortas

Kaip jūsų savaitė? Labiau rami ir saulėta ar vėjuota su lietumi? Socialiniuose tinkluose ir visuose ekranuose audrų nemažai, tačiau mūsų virtuvėje kaip ir visada – skaniai kvepia geru gyvenimu. Geras maistas garantuoja gerą nuotaiką, o gera nuotaika pritraukia daugiau geros nuotaikos. Toks jau dėsnis.

Ką skaitėte šią savaitę?

Kai trūksta saulės, saulę galima pasigaminti patiems: purūs mango varškės blyneliai, patiekti su braškėmis ir bananų padažu, išpildys visas gurmaniškas svajones ir svajones apie šilumą. Receptas čia.

Tortams nėra netinkamo laiko, gabalėlio galime užsigeisti ir vidury savaitės, ir savaitgalį: tiesiog ima ir prireikia pasipildyti energijos atsargas, kad galėtume „važiuoti" toliau.

Šis trapios tešlos tortas su riešutiniais morengais padarys daugiau nei tikitės, nes vien į jį pažiūrėjus norisi skleisti sparnus. Receptą rasite čia.

Smidrai ar šparagai? Dėl to, kaip vadinti šią daržovę, portalo feisbuko puslapyje net kilo šiokia tokia sumaištis, kurią Alfas išsprendė labai džentelmeniškai: „Tikrai nėra klaidos vadinti šį augalą šparagais (pagal lietuvių kalbos taisykles). Čia tas pats, kas moterį vadinti DAMA arba PONIA. Kuris Jums labiausiai patinka? Man PONIA tada, kai nematau Jūsų rankų, o kai matau ir galiu jas pabučiuoti, susitikimo metu - gražiau skamba DAMA". Šparagų su padažu receptą rasite čia.

Po šio recepto paskelbimo, barbekiu ridikėlis tapo kone bendriniu žodžiu ir, tikėtina, šį savaitgalį buvo išbandytas. Pavasariu kvepiantis grilio sezonui subalansuotas patiekalas, kurio receptu galite naudotis kasdien, nes kepti BBQ ridikėliai tinka prie visko ir su viskuo. Skanūs ir šilti, ir šalti: neatsivalgomi! Receptą rasite čia.

O ką valgo Jūsų augintinis? Ar labai skrupulingai renkate, kuo jį maitinti? Nesistebėkite, kad to klausiame, nes naujojo #Alfodidysiskulinarinissou laidoje #Alfošuo Alfas kviečia atidžiau įvertinti keturkojų numylėtinių mitybą ir drąsina dažniau ir jiems šį bei tą skanaus pagaminti patiems. Laidoje jau gamintas skanėstas, gerinantis burnos kvapą, sausainiai su kokosų ir migdolų miltais ir pats tikriausias gimtadienio tortas!

Iki skanaus!