Atnaujinta: 2023 m. sausio 24 d.
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
2 asm.
300 g mėgstamų keptų bulvių skiltelių su prieskoniais
1 saujos kaparėlių
½ citrinos
2 virtų kiaušinių
150 g karšto rūkymo skumbrės
1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo
Žiupsnelio KOTANYI pipirų mišinio
1–2 saujų špinatų
2–3 šaukštų OBELIŲ majonezo „Originalus“
1. Išrinkite iš skumbrės kaulus, suplėšykite gabaliukais.
2. Supjaustykite svogūną netaisyklingais gabaliukais, apšlakstykite citrinos sultimis, pilkite
DANSUKKER šviesiojo sirupo, berkite KOTANYI pipirų ir lengvai rankomis juos išmaišykite.
3. Kaparėlius galite perpjauti per pusę, jei špinatų lapai didesni, juos taip pat galite pjauti per pusę. Kiaušinius pjaukite į dvi dalis.
4. Į serviravimo lėkštę dėkite keptų bulvių, berkite svogūnų, skumbrės, dėkite OBELIŲ majonezo „Originalus“, vėl šiek tiek bulvių, žuvies, špinatų lapų, svogūnų, kiaušinius, špinatų lapelių, kaparėlių, berkite pipirų.
PATARIMAI
1. Galite rinktis šaldytas bulves arba patys pasigaminti namuose.
2. Vietoj skumbrės galite naudoti rūkytą ešerį ar keptą lašišą.
3. Vištienos kiaušinius galite keisti putpelių kiaušiniais.
4. Galite paskaninti padažą citrinos sultimis ir žievele.
Skanaus.
Padovanok Alfo laiško prenumeratą
Kiekvieną penktadienį naujas ritualas + 10 receptų + gražesnės kasdienybės idėjos.
Prenumeruok čia