Atnaujinta: 2023 m. balandžio 27 d.
6-10 asm.
4 šaukštų mėgstamo majonezo
1/2 stiklinės pasukų
3 šaukštų baltojo vyno acto
1 šaukšto medaus
2 skiltelių tarkuoto česnako
1/2 tarkuotos citrinos žievelės
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Kuokštelio mėgstamų smulkintų žolelių (petražolių, kalendros, gelsvės)
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
Visus ingredientus sumaišykite, ant viršaus užberkite mėgstamų žolelių ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Patiekite su skirtingais salotų lapais: romaninių salotų, gražgarščių, lapinių kopūstų ir kitų. Kuo daugiau salotų, tuo įdomesnė degustacija.
Skanaus.