Saldžiarūgštis uogų glotnutis (Receptas)

Atnaujinta: bal 16

Glotnučiu galima ir pradėti, ir užbaigti dieną. Juo galima pavaišinti netikėtai užklydusius svečius. Išbandykite saldžiarūgščio uogų ir kokosų pieno glotnučio receptą.

VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia

1 asm.

Gaminimo laikas: 5 min.

Uogų glotnučiui pagaminti reikia:

  • ½ stiklinės kokosų pieno

  • 1 saujelės šilauogių

  • 1 saujelės aviečių

  • 1 saujelės braškių

  • 3–4 mėgstamo skonio GAIDELIS pusrytainių.

1. Į kokteilinę supilkite kokosų pieną, sudėkite uogas ir trupintus GAIDELIS pusrytainius.

2. Gerai sutrinkite ir supilkite į stiklinę.

3. Papuoškite ant šakelės suvertomis keliomis uogomis.

Gardžių atradimų.