Špinatų kremas desertų puošybai

Atnaujinta: 2023 m. liepos 25 d.

Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Gaminimo laikas: 15 min.

Porcijų skaičius: 1 stiklinė kremo

Sudėtingumo lygis: lengvas

Špinatų kremas desertų puošybai:

  • Stiklinės špinatų

  • 1/3 stiklinės pieno

  • 60 g sviesto

  • 3 stiklinių DANSUKKER cukraus pudros

Trintuvą įsigyti galite www.pigu.lt

1. Pieną su špinatais gerai sutrinkite virtuviniu kombainu.

2. Į mikserį dėkite kambario temperatūros sviestą ir maišykite apie 2 min.

3. Po šaukštą į sviestą pilkite špinatus su pienu ir DANSUKKER cukraus pudra. Nenustokite maišyti.

4. Kremas bus baigtas, kai jis atrodys standus ir šilkinės tekstūros.

5. Šiuo išskirtiniu kremu galite puošti įvairiausius tortus ir desertus!

PATARIMAI:

- Jei norite ryškesnės spalvos – sutrinkite daugiau špinatų.

- Naudokite šviežius špinatus, taip geriau jausis jų skonis.

- Kremą naudokite iškarto tik pagaminus, nes vėliau jis susicukruoja.

Video receptas:

Skanaus!