Atnaujinta: 2020 m. sausio 7 d.
Atėjo laikas pristatyti paskutinįjį sviestų serijos receptą. Tikimės, kad iš visos gausybės išsirinkote jums gardžiausią. Gal juo tapo sviestas su žolelėmis, o gal ieškojote netikėtų skonių ir išbandėte pagardintą baravykais ir šonine ar su ančiuviais?
Nuskriausi neliko ir mėgstantys aštresnius skonius: jiems siūlėme pasimėgauti garstyčiomis ir kietuoju sūriu ar paprikomis pagardintu sviestu. Na, o seriją užbaigsime deriniu, kuris pakvies žengti į rudenį ir įsilies į šio metų laiko spalvas, kvapus ir skonius. Vienas pagrindinių akcentų šiame recepte – šaltalankiai. Tad toks sviestas ne tik puikus savo skoniu, bet ir prisideda prie organizmo stiprinimo, mat šaltalankiuose gausu vitamino C ir kitų naudingų medžiagų. Kas gali būti geriau ruošiantis šąlantiems orams?
Valerijos Stonytės nuotr.
Sviestas su šaltalankiais ir rūkytu sūriu
Jums reikės:
200 g sviesto
30 g šaltalankių uogienės
50 g tarkuoto rūkyto sūrio
1 šaukštelio tarkuoto česnako
žiupsnelio druskos ir pipirų
1. Sumaišykite visus ingredientus kartu.
#PauliusJanušas #sviestoreceptas #sviestas #sviestoparuošimas #sviestoidėjos #Sviestassušaltalankiaisirrūkytusūriu #sviestoreceptai #šaltalankiųnaudojimas