Ruošiamės rudeniui: imunitetą stiprinti galima net ir sviestu (receptas)

Atnaujinta: 2020 m. sausio 7 d.

Atėjo laikas pristatyti paskutinįjį sviestų serijos receptą. Tikimės, kad iš visos gausybės išsirinkote jums gardžiausią. Gal juo tapo sviestas su žolelėmis, o gal ieškojote netikėtų skonių ir išbandėte pagardintą baravykais ir šonine ar su ančiuviais?

Nuskriausi neliko ir mėgstantys aštresnius skonius: jiems siūlėme pasimėgauti garstyčiomis ir kietuoju sūriu ar paprikomis pagardintu sviestu. Na, o seriją užbaigsime deriniu, kuris pakvies žengti į rudenį ir įsilies į šio metų laiko spalvas, kvapus ir skonius. Vienas pagrindinių akcentų šiame recepte – šaltalankiai. Tad toks sviestas ne tik puikus savo skoniu, bet ir prisideda prie organizmo stiprinimo, mat šaltalankiuose gausu vitamino C ir kitų naudingų medžiagų. Kas gali būti geriau ruošiantis šąlantiems orams?

Valerijos Stonytės nuotr.

Sviestas su šaltalankiais ir rūkytu sūriu

Jums reikės:

200 g sviesto
 

 
30 g šaltalankių uogienės
 

 
50 g tarkuoto rūkyto sūrio
 

 
1 šaukštelio tarkuoto česnako
 

 
žiupsnelio druskos ir pipirų

1. Sumaišykite visus ingredientus kartu.

#PauliusJanušas #sviestoreceptas #sviestas #sviestoparuošimas #sviestoidėjos #Sviestassušaltalankiaisirrūkytusūriu #sviestoreceptai #šaltalankiųnaudojimas