Rudeniškų patiekalų su žiediniais kopūstais TOP: nuo salotų iki apkepų

Atnaujinta: 2020 m. kovo 15 d.

Ši daržovė gali būti valgoma viena, tačiau nesibaido palaikyti kompanijos ir kitoms – sriubose, apkepuose, salotose ar užimti garnyro poziciją. Paįvairindami savo mitybą šia daržove laimėsite dvigubai: ne tik džiaugsitės jos skoninėmis savybėmis, bet ir padarysite paslaugą organizmui. Apie kokią daržovę-šaunuolę kalbame šįkart? Ogi apie žiedinį kopūstą, turintį įvairių vitaminų ir mineralinių medžiagų. Joje gausybė vitamino C, be to, ji rūpinasi ir organizmo detoksikacija. Šie kopūstai yra laikomi viena vertingiausių daržovių, tad jei juos naudojate retai ar įprasti receptai jau pabodo, siūlome pasisemti idėjų iš mūsų specialiai paruošto patiekalų su žiediniais kopūstais topo!

Žiedinių kopūstų pyragas su pomidorais

Lęšių salotos su keptais žiediniais kopūstais ir „dukkah“

Kopūstų, migdolų, salierų ir imbiero garnyras

Žiediniai kopūstai su apelsinais

Keptų žiedinių kopūstų tabulė

Apkepas-salotos: žiedinių kopūstų su džiovintais pomidorais ir kietuoju sūriu

Kepti žiediniai kopūstai

Įvairių rūšių kopūstų apkepas

Žiedinio kopūsto salotos su pupelėmis kario padaže

#kalafioras #žiediniaikopūstaireceptai #kalafiorai #žiediniųkopūstųtop #receptaisužiediniaiskopūstais #žiediniskopūstas #topas #TOP #žiediniaikopūstai