Ramunėlių arbatos želė su avietėmis

Želė mėgėjus nustebins netikėtas šio patiekalo skonis. Lengvas receptas su ramunėlių arbata ir avietėmis.

VMG archyvo nuotr.

4 asmenims

Ramunėlių arbatos ir aviečių želė pagaminti reikia:

  • 1,3 l šaltos ramunėlių arbatos

  • 1,5 šaukšto augalinio želatinos pakaitalo agaro

  • 2–3 šaukštų medaus

  • 300 g aviečių

1. Ramunėlių arbatą, agarą ir medų sudėkite į puodą ir užvirkite.

2. Nuo užvirimo virkite apie 30 s nuolatos maišydami virtuvine šluotele, kad agaras visiškai ištirptų.

3. Paruoštą mišinį išpilstykite į pasirinktas formeles, suberkite avietes ir palikite kelioms val. sustingti šaldytuve.

Skanaus!