„Raffaello“ ir ananasų skonio naminiai ledai

Atnaujinta: 2020 m. liepos 17 d.

Reikia:

  • 5–6 saldainių „Raffaello“

  • 150 g šaldyto ananaso

  • 100 g vanilinių ledų arba plombyro

  • ~50 ml SANTA MARIA kokosų gėrimo „Rich Coconut Cream“

1. Į trintuvo indą sudėkite saldainius, šaldytą ananasą, ledus, supilkite SANTA MARIA kokosų gėrimą „Rich Coconut Cream“ ir viską sutrinkite. Viršų pabarstykite trupintu saldainiu.

ALFO PATARIMAI:

· Jeigu nusipirkote didelį ananasą, kelis jo gabaliukus sušaldykite šiems ledams pagaminti.

· Ledų tirštumą reguliuokite kokosų pienu.

· Patiekti galite ir ledainėse, ir vafliniame ragelyje. 

Skanaus!