Pusryčiai iš vakaro: brinkyta avižinių dribsnių košė su medumi, uogomis ir riešutais

Atnaujinta: 2021 m. sausio 3 d.

Sveikas ir greitas iš vakaro brinkytos avižinės košės su uogomis ir riešutais receptas. Meilė nuo pirmo šaukšto.

Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

1 asm.

Gaminimas 10 min.

Iš vakaro brinkytai avižinei košei reikia:

  • 100 ml avižinių dribsnių

  • 2 šaukštų pieno

  • 1–2 šaukštų medaus arba kitokio skysto saldiklio

  • 2 šaukštų vaisių tyrės

  • Saujos mėgstamų uogų ar / ir riešutų

  • 200 ml kreminio sūrelio „Philadelphia light"

  1. Į indelį suberkite avižinius (arba kitokius) dribsnius, supilkite pieną, saldiklį ir sudėkite vaisių tyrę ir kreminį sūrelį „Philadelphia light".

  2. Suberkite uogas.

  3. Palikite per naktį šaldytuve.

Skanaus!