Atnaujinta: bal 30
Video receptą žiūrėkite Alfo IG profilyje čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2–3 asm.
Gaminimo laikas: apie 30 min.
500 g ŽEMAITIJOS pusriebės varškės
1 kiaušinio
1 šaukšto DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
Žiupsnelio KOTANYI burbono vanilinio cukraus
25 g SUPER GARDEN liofilizuotų aviečių
5 šaukštų miltų
Žiupsnelio druskos
ŽEMAITIJOS natūralios grietinės (patiekimui)
Keleto šilauogių (papuošimui)
PAULUNS granolos su kakava ir avietėmis (papuošimui)
Mėtų lapelių (papuošimui)
1. Į dubenį dėkite ŽEMAITIJOS pusriebės varškės, įmuškite kiaušinį, berkite DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“, KOTANYI burbono vanilinio cukraus. Viską sutrinkite elektriniu trintuvu.
2. Berkite rankomis trupintų SUPER GARDEN liofilizuotų aviečių. Vėl viską sutrinkite ir mentele išmaišykite.
3. Dėkite miltų, gerai išmaišykite ir tada minkykite. Jei reikia, berkite dar miltų. Formuokite pailgus tešlos ritinėlius. Supjaustykite juos nedideliais gabalėliais.
4. Varškėčius berkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 3–4 min.
5. Patiekite su ŽEMAITIJOS grietine. Papuoškite šilauogėmis, paskaninkite PAULUNS granola su kakava ir avietėmis, mėtų lapeliais.
Gardžių atradimų.