Pupelių troškinys su Bolonijos padažu

4 asm.

Gaminimas 15 min.

Troškinimas 15 min.

Reikia:

  • 1 nedidelis svogūnas

  • 2 skiltelės česnako

  • 1 raudonoji paprika

  • 1 aitrioji paprika

  • 2 mažos skardinės konservuotų raudonųjų pupelių

  • Aliejaus kepti

  • 600 g Bolonijos ragu

  1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Pakepinkite aliejuje, kol suminkštės.

  2. Paprikas, pašalinę sėklas, supjaustykite juostelėmis. Krėskite į keptuvę su svogūnais ir pakepinkite, kol paprikos suminkštės.

  3. Tuomet sudėkite pupeles ir Bolonijos ragu, įpilkite truputį vandens ir patroškinkite 10–15 min.

  4. Patiekite su mėgstamais žalumynais.

Skanaus!