Pomidorinis mėsainis su mocarela

Sultingo ir gardaus mėsainio receptas su netikėtu prieskoniu!

#Alfodidysiskulinarinissou laidas žiūrėkite čia

Mėsainiui pagaminti reikia:

  • 1 didelio mėsingo pomidoro

  • 1 šaukštelio cinamono

  • 1 mėlynojo svogūno

  • 1 rutuliuko mocarelos

  • 60 g DAUMANTŲ pusriebio majonezo

  • 20 g džiovintų pomidorų pesto

  • 1 citrinos

  • 1 KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“

  • 1 sviestinės bandelės

  • Salotų lapų

  • Kelių šakelių bazilikų

  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • Druskos

  • Aliejaus (kepti)

  1. Supjaustykite pomidorus storomis riekelėmis, pabarstykite cinamonu. Apkepkite įkaitintoje keptuvėje. Mėlynąjį svogūną supjaustykite žiedais, mocarelą – griežinėliais.

  2. Ant pomidorų uždėkite svogūnų griežinėlius.

  3. DAUMANTŲ pusriebį majonezą sumaišykite su pestu, įtarkuokite žiupsnelį citrinos žievelės.

  4. KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos maltinį „Mėsainiams“ iškepkite iki norimo iškepimo lygio, pasūdykite, užberkite šviežiai grūstų juodųjų pipirų.

  5. Palikite mėsainį kelioms minutėms pastovėti, kad mėsos sultys tolygiai pasiskirstytų.

  6. Bandeles perpjaukite pusiau ir apskrudinkite keptuvėje.

  7. Apskrudintą bandelę patepkite majonezo padažu, dėkite salotų lapus, bazilikus, mocarelos griežinėlius, ant jų – iškepusį mėsainį, uždėkite pomidorus, mėlynąjį svogūną ir uždenkite bandelės viršūnėle, kuri patepta majonezo padažu.

Skanaus!