Pomidorais kvepiantis pyragas, keptas grilyje

Atnaujinta: 2021 m. gegužės 6 d.

Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Laidą VIENAS GAMTOJE ir video receptą rasite ČIA

Reikia:

  • 50 g margarino VILNIUS

  • 1 kiaušinio

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

  • Žiupsnelio SANTA MARIA akmens druskos

  • 50 g miltų

  • 50 g kietojo sūrio

  • Žiupsnelio SANTA MARIA prieskonių su baziliku ir česnaku

  • KIETAVIŠKIŲ pomidoriukų

  • Mėgstamų prieskoninių žolelių

1. Margariną sudėkite į karščiui atsparų indą ir išlydykite ant grilio.

2. Į dubenį įmuškite kiaušinį, suberkite kepimo miltelius, druską, miltus, sūrį ir prieskonius. Viską išmaišykite.

3. Kepimo formelę patepkite išlydytu margarinu ir pabarstykite miltais. Likusį ištirpintą margariną pilkite į tešlą ir labai gerai išmaišykite. Jei trūksta, dar įberkite miltų.

4. Tešlą sudėkite į formelę ir paskleiskite. Ant jos sudėkite pomidoriukus, perpjautus pusiau. Viršų pabarstykite prieskoniais ir dėkite į grilį kepti, kol iškils. Patiekite apibarstę mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis.

Skanaus!