1,8 kg
Gaminimas 30 min.
Zzz 12 val.
Troškinimas 5 val.
1,8 kg kiaulienos mentės
Marinatui:
0,5 l kokakolos
200 g FELIX kečupo „Smokey Barbeque“
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas druskos
1 šaukštas maltos saldžiosios paprikos
1 šaukštelis maltos aitriosios paprikos
1 šaukštas Vusterio padažo
1 šaukštelis malto kumino
1 šaukštas maltos kalendros
5–6 skiltelės česnako
Česnaką susmulkinkite, sumaišykite su likusiais marinato produktais. Dėkite mėsą į marinatą ir palikite šaldytuve nakčiai.
Sudėkite mėsą į storasienį troškintuvą, uždenkite ir, nustatę mažiausią kaitrą, troškinkite apie 5 val. – kol kiauliena bus minkšta tiek, kad ją galima bus suplėšyti dviem šakutėmis.
Suplėšytą kiaulieną sumaišykite su likusiu po troškinimo padažu. Suskirstykite porcijomis ir sušaldykite.
Skanaus.