Piemenų pyragas

4 asm.

Gaminimas 10 min.

Virimas 20 min.

Kepimas 20 min.

Orkaitės temperatūra 180 °C


 
Reikia:

  • ~ 600 g bulvių

  • 150 ml grietinėlės arba pieno

  • Druskos

  • 80 g tarkuoto kietojo sūrio

  • 600 g Bolonijos ragu

  • Žaliųjų žirnelių arba konservuotų kukurūzų patiekti

  1. Išvirkite bulves, nupilkite vandenį. Į tą patį puodą įpilkite grietinėlę arba pieną ir užvirinkite. Sugrūskite bulves su pienu arba grietinėle, pasūdykite.

  2. Į kepimo indą sudėkite Bolonijos padažą, išlyginkite, ant viršaus dėkite bulvių košę, išlyginkite šaukštu, užberkite tarkuotu sūriu ir kepkite maždaug 20 minučių.

  3. Patiekite su žaliaisiais žirneliais arba konservuotais kukurūzais.

Skanaus!