Perlinių kruopų košė su avietėmis (Receptas)

Atnaujinta: 2021 m. rugpjūčio 17 d.

Avietėmis kvepianti, moliūgų sėklomis praturtinta, klevų sirupu pagardinta perlinių kruopų košė.

Pusryčiams subalansuotas receptas.

VMG nuotr.

2–3 asmenims

Perlinių kruopų košei su avietėmis pagaminti reikia:

  • 200 g perlinių kruopų

  • 150 g šviežių arba šaldytų aviečių

  • 1 šaukštelio kokosų aliejaus (nebūtina)

  • 1 šaukštelio klevų sirupo

  • žiupsnelio druskos

  • 50 g kepintų moliūgų sėklų

  • 6–8 datulių

  1. Perlines kruopas išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės ir sumaišykite su trintomis avietėmis, kokosų aliejumi, klevų sirupu ir druska.

  2. Pagardinkite moliūgų sėklomis ir smulkintomis datulėmis.

Skanaus!