Paturbinti šaltibarščiai (Receptas)

Dar viena vasara ir dar vienas kitokių, bet kaip visada neįtikėtinai gardžių, šaltibarščių

receptas atkeliauja į Jūsų namus tiesiai iš Alfo studijos.

VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI:

Šaltibarščiai rekordininkai: #vmgonline skaniausiųjų TOP 5


1 asm.

Gaminimo laikas: 20 min.

Šaltibarščiams pagaminti reikia:

  • 4–5 SPILVA marinuotų agurkėlių

  • 2 trumpavaisių agurkų

  • 1 svogūnų laiško

  • 1 saujos krapų

  • ½ obuolio

  • 3 šaukštų SPILVA marinuotų burokėlių

  • 1 stiklinės ŽEMAITIJOS kefyro

  • 1 šaukštelio DANSUKKER auksaspalvio cukraus sirupo

  • 1 šaukštelio SACLA kaparėlių

  • 50 ml TICHĖ natūralaus negazuoto mineralinio vandens

  • 1 virto kiaušinio

  • 1 saujelės TALER klasikinių traškučių

  • 1 saujelės raudonųjų serbentų

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

  • Žiupsnelio šviežiai grūstų KOTANYI juodųjų pipirų

1. SPILVA marinuotus agurkėlius, ⅔ trumpavaisių agurkų, svogūnų laišką ir ½ kiekio

krapų susmulkinkite. Pasūdykite ir išmaišykite. Palikite pastovėti keletą minučių.

2. Iš obuolio išimkite sėklytes ir susmulkinkite ZYLE daržovių pjaustykle. Sumaišykite

su kitomis daržovėmis.

3. Į dubenį sudėkite SPILVA marinuotus burokėlius. Užpilkite ŽEMAITIJOS kefyru ir

pagardinkite KOTANYI šviežiai grūstais KOTANYI juodaisiais pipirais ir

DANSUKKER auksaspalviu cukraus sirupu. Išmaišykite.

4. Į ZYLE smulkintuvą sudėkite SACLA kaparėlius, likusį agurką, krapus ir supilkite

TICHĖ natūralų mineralinį vandenį. Gerai sumalkite ir gautą masę dėkite į šaldiklį

sustingti.

5. Į lėkštę supilkite šaltibarščių masę, ant viršaus dėkite per pusę perpjautą kiaušinį,

sudėkite pasmulkintus TALER klasikinius traškučius ir du šaukštus šaldytos agurkų

masės.

6. Papuoškite raudonaisiais serbentais bei krapų šakelėmis.

Skanaus.

#SACLA #TALER