Atnaujinta: 2023 m. gruodžio 2 d.
Video receptą rasite čia
100 ml NATURLI avižų gėrimo „Oat Barista Tasty Caramel“
DANSUKKER auksaspalvio sirupo (pagal skonį)
1 puodelio NESPRESSO karamelinės kavos
Žiupsnelio kardamono
40 ml brendžio arba kavos likerio (nebūtina)
1 saujos ledukų
1. Išplakite NATURLI avižų gėrimo „Oat Barista Tasty Caramel“.
2. Į NESPRESSO karamelinę kavą berkite kardamono, pilkite kavos likerio ir
DANSUKKER auksaspalvio sirupo. Viską išmaišykite.
3. Į stiklinę dėkite ledukų, pilkite paruoštą kavą, dėkite NATURLI avižų gėrimo „Oat
Barista Tasty Caramel“ putos ir berkite kardamono.
100 ml NATURLI avižų gėrimo „Oat Barista Tasty Caramel“
1 šaukštelio DANSUKKER auksaspalvio sirupo (pagal skonį)
Žiupsnelio kardamono
1 puodelio NESPRESSO karamelinės kavos
1. Išplakite NATURLI avižų gėrimo „Oat Barista Tasty Caramel“.
2. Į stiklinę pilkite DANSUKKER auksaspalvio sirupo, berkite kardamono.
4. Į tą pačią stiklinę padarykite NESPRESSO karamelinės kavos, dėkite NATURLI avižų
gėrimo „Oat Barista Tasty Caramel“ putos.
3. Užberkite kardamono.
Gardžių atradimų.