Video receptą rasi Alfo instagramo profilyje čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2 asm.
Gaminimo laikas: apie 15 min.
1 saujos špinatų
1 saldžiarūgščio obuolio
1 pankolio
200 g pupelių
½ karštai rūkyto ešerio nukaulintos filė (galima keisti unguriu ar skumbre)
2–4 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo
2 šaukštų JADE BRIDGE ryžių acto
Žiupsnelio KOTANYI pipirų ir druskos mišinio
Keleto krapų šakelių (papuošti)
GARDĖSIS juodos duonos su saulėgrąžomis „Jorė“ (patiekti)
SKONIS IR KVAPAS putojančios arbatos „Obelų slėnis“ (patiekti)
1. Špinatus nuplaukite, pankolį supjaustykite pusžiedžiais, patraiškykite ir masažuokite rankomis, kad išsiskirtų sultys. Apibarstykite KOTANYI pipirų ir druskos mišiniu, išmaišykite. Berkite į dubenį su špinatais.
2. Obuoliui išpjaukite sėklalizdžius, tada supjaustykite griežinėliais. Dėkite į dubenį kartu su pupelėmis ir rankomis plėšytais žuvies gabalėliais.
3. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pilkite DANSUKKER šviesiojo sirupo ir JADE BRIDGE ryžių acto. Berkite pipirų ir druskos mišinio. Viską išmaišykite.
4. Papuoškite krapais ir patiekite su GARDĖSIS juoda duona su saulėgrąžomis „Jorė“
5. Prie šių gardžių salotų su obuoliais puikiai derės SKONIS IR KVAPAS putojanti arbata „Obelų slėnis“, kurioje atsiskleidžia kruopščiai atrinktos rūšinės arbatos, obuolių ir egzotinių vaisių skonių natos.
Gardžių atradimų.