Ožkų sūrio ir kriaušių užtepėlė

Atnaujinta: 2020 m. kovo 15 d.

Jums reikės (2 asmenims):

1–2 kriaušių

1 šaukšto sviesto

1 šaukšto cukraus

200 g graikiško jogurto „Pieno žvaigždės“

150 g tepamo ožkų sūrio

kelių „Grissini“ duonos lazdelių

mėgstamų daržovių lazdelių (pvz., agurkų ir salierų stiebų)

Gaminimas (30 minučių):

  1. Kriaušes supjaustykite kubeliais ir iškepkite keptuvėje su sviestu ir cukrumi.

  2. Palikite atvėsti ir sutrinkite.

  3. Trintas kriaušes sumaišykite su jogurtu ir ožkų sūriu. Patiekite su daržovių ir duonos lazdelėmis.

#visaparą #24valandos #užtepėlė #ožkossūris #ožkųsūris #Kulinariniaitriukai