2–3 asm.
Gaminimas 10 min.
Zzz 15 min
Kepimas 15 min.
Orkaitės t-ra 220 °C
60 g sviesto
4 kiaušinių
250 ml pieno
140 g miltų
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio cukraus
Miltelinio cukraus (patiekti), norimų priedų
1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 °C laipsnių. Stipriai įkaitinkite špižinę keptuvę ir joje ištirpinkite sviestą.
2. Kiaušinius suplakite su pienu, suberkite miltus, druską ir cukrų.
3. Palikite 15 min. pastovėti.
4. Supilkite tešlą į keptuvę su sviestu, šaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15–18 min., kol kraštai pasikels į viršų ir apskrus. Patiekite su norimais priedais ir pabarstę milteliniu cukrumi.
Skanaus!