Originaliai kepti koldūnai ant pomidorų pagalvės

Koldūnai yra visiškas komforto maistas. Tiesa, ilgainiui, piktnaudžiaujant gali pabosti, todėl siūlome išbandyti receptą, kuris koldūnus pavers nauju patiekalu lengvai ir greitai.

#Alfodidysiskulinarinissou laidas žiūrėkite čia

Keptiems koldūnams reikia:

  • 50 g migdolų

  • 2 šaukštų SUSLAVIČIAUS pomidorų kečupo „Klasikinis“

  • 2–3 skiltelių česnako

  • 2 riekelių baltos duonos

  • 2 SPILVA keptų paprikų aliejuje

  • 3–4 ančiuvių

  • 150 ml pomidorų savo sultyse

  • 2 šaukštų baltojo vyno acto

  • 2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 1 pakelio VIČI koldūnų su jautiena „Traditional style“

  • Žiupsnelio druskos

  • Mėgstamų žalumynų

  1. Į trintuvo indą sudėkite migdolus, SUSLAVIČIAUS pomidorų kečupą „Klasikinis“, česnaką, patrupintas duonos riekeles, 1 arba 2 SPILVA keptas paprikas aliejuje (priklauso, ar norėsite viską sutrinti, ar vieną papriką pasiliksite supjaustyti gabaliukais), ančiuvius, pomidorus savo sultyse, actą, alyvuogių aliejų – viską sutrinkite. Sudėkite į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir pakaitinkite. Padažą nugarinkite apie 3–5 min. Jei pasilikote paprikos gabaliukų, baigiant ruošti padažą sudėkite juos į keptuvę, išmaišykite ir palaikykite, kad sušiltų.

  2. VIČI koldūnus su jautiena „Traditional style“ apskrudinkite keptuvėje iš visų pusių po 2–3 min, po to supilkite į keptuvę 150 ml vandens ir uždenkite. Troškinkite apie 5–7 min.

  3. Karštą padažą sudėkite į patiekimo indą, ant jo su sudėkite koldūnus ir puoškite mėgstamais žalumynais.

Skanaus!