Omletas su grybais ir šonine

2 asm.

Gaminimas 10 min.

Reikia:

  • 4 kiaušinių

  • 100 g poro

  • 150 g rudųjų grybų „shimeji“

  • 100 g karštai rūkytos šoninės

  • 50 g fermentinio sūrio

  • 2 šaukštų lydyto sūrelio

  • 2 šaukštų grietinės

  • 1 šaukšto majonezo

  • 2 šaukštų aliejaus

  • žiupsnelio šviežių šalavijų

  • druskos, pipirų

1. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinkite smulkintą šoninę. Suberkite porus ir grybus. Pagardinkite druska, pipirais ir šalavijais.

2. Kiaušinius gerai suplakite su sūreliu, grietine, majonezu, druska ir pipirais.

3. Išplaktus kiaušinius supilkite į keptuvę ant grybų su šonine, užberkite fermentinį sūrį ir uždengę kepkite ant lėtos ugnies.

4. Patiekite su juoda duona.