Obuolių ir bananų sluoksniuotis su traškiais javainiais (Receptas)

Atnaujinta: 2021 m. spalio 19 d.

Turite obuolių, norite kažko skanaus, bet kepti pyragą neturite laiko, o gal tiesiog ilgitės kažko obuolinio, bet naujo?

Nekeptas, traškus, gaivus obuolių ir bananų sluoksniuotis su traškiais javainiais turėtų tikti ir patikti.

VMG nuotr

Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia

2 asm.

Obuolių ir bananų sluoksniuočiui pagaminti reikia:

  • 1 didelio obuolio

  • 1 nedidelio banano

  • 2 šaukštų DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • Žiupsnelio cinamono

  • ½ citrinos sulčių

  • 4–6 šaukštų PAULUNS traškių javainių su cinamonu, obuoliais ir migdolais

  • 4–6 NATURLI fermentuoto migdolų produkto su kriaušėmis ir bananais „Joe‘Kurt“

1. Obuolius nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais, bananus – griežinėliais.

2. Į keptuvę sudėkite pjaustytus vaisius, suberkite cukrų, cinamoną, įspauskite citrinos sulčių. Viską pakaitinkite, kad vaisiai lengvai karamelizuotųsi. Neperkepkite, kad vaisiai netaptų koše.

3. Į stiklinę suberkite javainius, pilkite fermentuotą migdolų produktą (darykite du sluoksnius). Ir sudėkite dar karštus, karamelizuotus vaisius.

ALFO PATARIMAI:

· Šį desertą galite valgyti ir šiltą, ir atvėsusį.

· Vietoj obuolių galite rinktis šviežias kriaušes.

· Jei naudojate rūgščius obuolius, vietoj citrinos sulčių galite pilti apelsino sultis.

Skanaus!