Obuolių ir aviečių čatnis (Receptas)

Atnaujinta: 2023 m. birželio 28 d.

Šis obuoliš ir aviečių čatnio receptas leis lengviau atsipūsti visiems, kurių virtuvė lūžta nuo gausėjančių obuolių atsargų. Nuostabiai kvepiantis ir nepaprastai gražus aviečių ir obuolių čatnis laukia, kol suteiksite jam šansą jus sužavėti!

VMG nuotr.

Aviečių ir obuolių čatniui pagaminti reikia:

  • 1 svogūno

  • 2 obuolių

  • 1 stiklinės aviečių

  • 1 šaukštelio kalendros sėklų

  • ½ stiklinės DANSUKKER Panevėžio plius cukraus

  • ¼ stiklinės obuolių acto

  • 1 šaukšto tarkuoto česnako

  • žiupsnelio druskos ir pipirų

  1. Svogūną ir obuolius supjaustykite kubeliais.

  2. Apkepkite svogūną keptuvėje. Į puodą sudėkite visus ingredientus ir virkite apie 20 min. ant mažos ugnies.

Skanaus.