Atnaujinta: 2020 m. vasario 12 d.
Ar žinojote, kad Vietname ši „Pho“ sriuba gali būti valgoma bet kuriuo paros metu: tiek per pusryčius, tiek per pietus, tiek per vakarienę? Pačią garsiausią Vietnamo sriubą galite prisijaukinti ir jūs! Na, o kada ją valgyti, nuspręskite patys. Nors, tikėtina, kad paragavę, norėsite „Pho“ gaminti ir kitus vaišinti kuo dažniau.
„Pho“ greitai
Jums reikės:
50–60 g ryžių makaronų
1 vid. dydžio svogūno
2–3 cm ilgio imbiero šaknies
2–3 skiltelių česnako
1 aitriosios paprikos
2–3 žvaigždanyžių
2–3 cinamono lazdelių
250–300 g vištienos krūtinėlės
2–3 saliero stiebų
Ryšelio kalendros
2–3 šakelių mėtų
Nedidelio ryšelio svogūnų laiškų
20 ml sriracha padažo
20 ml žuvų padažo
50 ml sojų padažo
20–30 ml aliejaus
1 žaliosios citrinos
Makaronus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite.
Sudėkite į puodą cinamono lazdeles, žvaigždanyžius, pakaitinkite, po to sudėkite stambiai pjaustytą svogūną, smulkintą imbierą ir česnaką. Įpilkite aliejaus ir apkepkite.
Supilkite sultinį, įdėkite vištieną ir virkite apie pusvalandį, kol vištiena išvirs.
Perkoškite sriubą.
Supjaustykite salierų stiebus, svogūnų laiškus, pagal norą dar česnako, suberkite į puodą su sriuba ir kelias minutes pavirkite.
Sudėkite nukoštus makaronus, supjaustytus žalumynus, supilkite padažus, įdėkite pjaustytos mėsos ir patiekite. Pagardinkite žaliųjų citrinų sultimis.
Norite pamatyti gaminimo procesą? Siūlome peržiūrėti „VirK Akademijos“ vaizdo pamoką. Čia kulinarinius įgūdžius galite tobulinti visiškai nemokamai, o jums padės savo sričių profesionalai! Svarbu: visą turinį gali matyti tik registruoti vartotojai.
Svarstote, ką paruošti desertui? Išbandykite šokoladinį džiaugsmą sielai – lengvai paruošiamus šokoladinius putėsius be glitimo.
Ieškote daugiau galimybių tobulinti kulinarinius įgūdžius ir išbandyti gardžiausius receptus? Registracija trunka vos kelias minutes!
#Virkakademija #virkakademijareceptas #VirKakademijapamokos #vietnamosriuba #vietnamietiškasriuba #phosriuba #vietnamietiškavirtuvė