Grilio saldumynai: zefyrai su šokoladu

Atnaujinta: 2020 m. gegužės 22 d.

Kas galėtų atsilaikyti prieš kepintų zefyrų ir šokoladiniame kreme išmirkytų imbierinių sausainių magiją?

Valerijos Stonytės nuotr.

Zefyrai su šokoladu ir imbieriniais sausainiais

  • 1 pakuotės zefyrų

  • 1 pakelio imbierinių sausainių

  • 100 g šokoladinio kremo

  • šviežių uogų, mėtų (puošti)

  1. Zefyrus trumpai pakepkite užmovę ant iešmelių.

  2. Sausainius ištepkite šokoladiniu kremu.

  3. Tarp dviejų sausainių dėkite zefyrą ir šiek tiek prispaudę numaukite nuo iešmelio. Patiekite su keliomis uogomis ir mėtų lapeliais.

Skanaus!