Netradicinė balta mišrainė su rūkyta žuvimi (Receptas)

Atnaujinta: sau 9

Dar vienas taip visų mėgstamos baltos mišrainės variantas. Paragaukite pagamintos su rūkyta žuvimi ir citrinų majonezu. Gal bus favoritas?

VMG nuotr.

4 asm.

Baltai mišrainei su rūkyta žuvimi pagaminti reikia:

  • 250 g virtų bulvių

  • 200 g virtų morkų

  • 200 g marinuotų agurkėlių

  • 2 virtų kiaušinių

  • 150 g atšildytų žirnelių  

  • 3–4 kupinų šaukštų DAUMANTŲ KARALIŠKAS majonezo „Švelnaus skonio“

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio druskos

  • ½ citrinos žievelės

  • 200 g karšto rūkymo skumbrės, ešerio ar upėtakio 

  • Keleto mėtų lapelių

1. Į dubenį dėkite kubeliais pjaustytas bulves, morkas, agurkėlius, kiaušinius, suberkite žirnelius. 

2. Dėkite DAUMANTŲ KARALIŠKAS majonezo „Švelnaus skonio“, berkite pipirų, druskos, įtarkuokite citrinos žievelės ir viską išmaišykite. 

3. Išdėliokite mišrainę į nedidelius dubenėlius, ant jos dėkite rūkytos žuvies gabaliukus. 

4. Papuoškite žirneliais ir mėtos lapeliais.

Video receptas:

Gardžių atradimų.