Netikėta kombinacija: brusketos su jautiena ir aviečių barbekiu padažu

Italai žino, kad brusketos – antipasti – yra tinkamos bet kuriai progai. Paskrudinkite duoną orkaitėje ar skrudintuvėje, ir pirmyn! Siūlome išbandyti su jautiena ir pačių paruoštu avietiniu barbekiu padažu.

Jums reikės:

200 g „Heinz“ kečupo

100 g aviečių

40 g balzaminio kremo

2 skiltelių česnako

1 avokado

½ pakelio „Philadelphia“ sūrio

apkeptų brusketų

salotų lapelių

keptos jautienos

šviežių aviečių

druskos, pipirų

  1. Į smulkintuvą sudėkite kečupą, avietes, balzaminį kremą, 2 skilteles česnako, pagardinkite druska ir pipirais.

  2. Avokadą sumaišykite su ½ pakelio „Philadelphia“ sūrio.

  3. Šią masę tepkite ant apkeptos brusketos.

  4. Uždėkite salotų lapelių.

  5. Patepkite aviečių barbekiu padažu.

  6. Uždėkite keptą jautieną.

  7. Pagardinkite šviežiomis avietėmis.

#aviečiųpadažas #barbekiu #brusketos #jautiena