Žaliosios citrinos (laimas) + mėtos
Vasarinį „Barista Creations for Ice“ gaivinančių kavų asortimentą šį sezoną papildė tropinių žaliųjų citrinų ir mėtų skoniai – šiam nuotykiui įkvėpė Brazilijos nacionalinis gėrimas-legenda – Caipirinha. Tai tradicinis gėrimas, ruošiamas maišant cachaça (braziliška degtinė iš aukštaūgių cukranendrių), cukrų ir žaliosios citrinos sultis, gardinant mėtų šakelėmis.
„Liminha over Ice“ kavos pakuotės dizainas – citrinos geltona spalva ir atogrąžų medžių lapų motyvai – atskleidžia svarbiausius akcentus: gaivališką Brazilijos vaibą, pozityvią nuotaiką ir... kvietimą susikurti savą vasaros mantrą: įkvėpti-iškvėpti-žydėti.
Įkvėpk, iškvėpk, žydėk
Šios vasaros NESPRESSO credo - ne tik gera nuotaika ir pozityvūs jausmai, bet ir daugiau laiko sau, dėmesingumas savo kūnui ir proto ramybei.
Puodelis kavos: įkvepiame jos aromato, iškvepiame – ir rytas šviesesnis. Jogos pratimas: įkvepiame, iškvepiame - energija ima tekėti. Mėgstama knyga, kurios eilutes skaitome giliai įkvėpę ir net sulaukę kvėpavimą, tada gurkšnis kavos lyg sakinio taškas – ir diena pilna įkvėpimo.
Kad ir koks ritualas padeda jums žydėti, vasara – geriausias metas jį prisiminti ir praktikuoti. NESPRESSO bus kartu skleisdama teigiamas mantras, o dvi iš jų – „Brow, Breathe, Bloom“ ir „Inhale, Exhale, Enjoy“ rasite riboto leidimo kavos puodeliuose.
Sezono mūza Alessandra Ambrosio: „Vasara - mano mėgstamiausias metų laikas, didžiuojuosi būdama kampanijos, kurią įkvėpė mano gimtoji šalis, veidas. Man patinka sezono koncepcija – ne prabėgti, pastebėti ir stabtelėti apmąstyti dienos akimirkas ir ... save.
O „Liminha over Ice“ tikrai yra Brazilijos vasara puodelyje!“
Brazilijos skonių įkvėptas NESPRESSO kavos kokteilis
Gaiviam NESPRESSO gėrimui pagaminti reikia:
1 „Liminha Over Ice“ kapsulės (40 ml)
60 g šviežios žaliosios citrinos
8 g rudojo cukraus
40g pasifloro vaisiaus sėklų
2 ml Gum (Gomme) sirupo
60 ml negazuoto vandens
150 g arba 5 ledo kubelių
Laimo griežinėlių ir šviežios mėtos lapelių papuošti.
Į stiklinę, kurioje ruošite gėrimą, įdėkite 8 laimo griežinėlius, 8 g rudojo cukraus ir išmaišykite.
Pasifloros vaisius perpjaukite per pusę, išskobkite sėklas, sudėkite jas į stiklinę kartu su 4 ledo kubeliais ir 2 g sirupo.
Supilkite 60 ml negazuoto vandens ir maišykite, kol laimo ir pasiflorų sėklos išplauks į viršų.
Į plaktuvą įdėkite ledo kubelį ir ant jo ištraukite 40 ml „Liminha Over Ice“ kavos. Uždarykite plaktuvą ir energingai suplakite.
Atvėsusią kavą supilkite į stiklinę ant kitų ingredientų.
Papuoškite žaliosios citrinos skiltele ir mėtų lapeliais.
NESPRESSO kavas, aksesuarus bei kavos aparatus rasite čia: www.nespresso.lt arba NESPRESSO butikuose PC „G9“ bei PLC „Panorama“ Vilniuje.
Įkvepiančios vasaros!