Neatsivalgomas troškinys su grybais, daržovėmis ir dešrelėmis

Atnaujinta: 2021 m. sausio 4 d.

Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Video receptą rasite ČIA

Troškiniui pagaminti reikia:

  • 250 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių

  • 150 g vyšninių pomidoriukų

  • 150 g apvirtų šparaginių pupelių

  • 1 svogūno

  • Nedidelio gabaliuko imbiero šaknies

  • 2–3 skiltelių česnako

  • 150 g kreminio sūrio „Philadelphia original“

  • 150 g rudųjų pievagrybių

  • 1 pakelio SANTA MARIA prieskonių „TomKha“

  • Žaliosios citrinos

  • Ryšelio kalendrų

  • 1–2 aitriųjų paprikų

  1. Supjaustykite KITCHEN ME šviežias triušienos dešreles nedideliais gabaliukais, iškepkite jas keptuvėje su trupučiu aliejaus.

  2. Svogūną supjaustykite ir apkepkite puode plačiu dugnu arba „wok“ keptuvėje, po to suberkite susmulkintą česnaką ir supjaustytus skiltelėmis grybus, smulkintą papriką.

  3. Sumaišykite, suberkite SANTA MARIA prieskonius „TomKha“ ir kepkite maišydami, kol grybai iškeps. Sudėkite PHILADELPHIA sūrį „Original“, maišykite nustatę mažą kaitrą, kol sūris ištirps, supilkite apie 500 ml vandens* ir užvirkite. Suberkite apvirtas šparagines pupeles ir pomidoriukus.

  4. Kalendras smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su dešrelėmis. Dešreles suberkite į sriubą. Virkite tol, kol užvirs. Patiekite pagardinę kalendromis ir žaliąja citrina.

*Vandens kiekis priklauso nuo to, ką norite pagaminti – jei troškinį – imkite vandens mažiau, jei sriubą – vandens reikės daugiau.

Skanaus!