Neatsivalgoma GASPAČIO sriuba (Receptas)

Gaspačio – visame pasaulyje populiari tradiciška ispaniška šaltsriubė, kilusi iš Andalūzijos. Greitai pagaminama iš pomidorų, agurkų, česnakų, gardinama alyvuogių aliejumi. Išbandykite dar vieną labai vasarišką šios sriubos variantą.

VMG nuotr.

Gaspačo sriubai pagaminti reikia:

  • 3–4 šaukštų DAUMANTŲ KARALIŠKAS pomidorų padažo „Originalaus skonio“

  • 1 marinuotos paprikos

  • 1 česnako skiltelės

  • 1 trumpavaisio agurko

  • ½ nedidelio svogūno

  • ½ skardinės konservuotų pomidorų

  • 1 šaukšto baltojo vyno acto

  • Keleto baziliko lapelių

  • Keleto svogūno laiškų

  • 1 saujos duonos skrebučių

  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio druskos

1. Į kokteilinę sudėkite DAUMANTŲ KARALIŠKAS pomidorų padažą „Originalaus skonio“, marinuotą papriką, česnaką, ⅓ agurko, per pusę perpjautą svogūną, konservuotus pomidorus, keletą baziliko lapelių, pilkite baltojo vyno acto, berkite pipirų ir druskos.

2. Viską sutrinkite.

3. Į dubenį suberkite likusį agurką, supjaustytą kubeliais, smulkintų svogūnų laiškų, duonos skrebučius, baziliko lapelius ir aplink pilkite paruoštą atšaldytą sriubą. Patiekite šaltą.

4. Pagardinkite šlakeliu alyvuogių aliejaus.

Video receptas:

Skanaus.

#DaumantųKarališkas