Ne tik prie sriubos: traškūs skrebučiai su svogūnų pestu

Mėgstate, kai mėgstamai sriubai kažkas palaiko draugiją? Gal tai galėtų būti skrebutis su svogūnų pestu? Labai greitai pagaminamas. Valgo net tie, kurie svogūnų nevalgo!

4 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 25 min.

Orkaitės t-ra 190 °C

Skrebučiui su svogūnų pesto reikia:

  • 400 g šaldytos sluoksniuotos tešlos

Pestui:

  • 1 didelis ryšelis svogūnų laiškų

  • 1 ryšelis kalendrų

  • 4 šaukštai kedrinių pinijų

  • 4 šaukštai kepintų lazdyno riešutų

  • Jūros druskos

  • 100 ml aliejaus

  • 1 citrinos sultys

  1. Atšildykite sluoksniuotą tešlą

  2. Visus pestui skirtus produktus sutrinkite trintuvu.

  3. Patepkite sluoksniuotą tešlą pestu. Iš anksto numatykite pjūvio vietas.

  4. Šaukite į iki 190 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 25–30 min. Supjaustykite pagal pažymėtas linijas.

Skanaus!