Morkų ir baltojo šokolado saldainiai

6-8 asm.

Gaminimas 15 min.

Zzz 12 val.

Reikia:

  • 200 g baltojo šokolado

  • 30 g saldinto sutirštinto pieno

  • 30 g DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • 100 g tarkuotų ir nuspaustų morkų

  • ½ šaukštelio cinamono

  • ½ šaukštelio muskato riešuto

1. Nedidelę stačiakampę formelę (10×18 cm) išklokite kepimo popieriumi.
 
2. Ištirpinkite baltąjį šokoladą kartu su sutirštintu pienu ir DANSUKKER šviesiuoju sirupu. Nuolat maišykite – masė turi pasidaryti tirštesnė. Įmaišykite tarkuotas ir gerai nuspaustas morkas, prieskonius.
 
3. Gautą masę išpilkite į formą ir dėkite į šaldytuvą. Supjaustykite ir patiekite.
 
* Taip pat galite masę išpilstyti į silikonines saldainių formeles.