Morkų, uogų ir ananasų kokteilis (Receptas)

Norėtųsi prisiminti vasaros skonius? Pasigaminkite morkų, uogų ir ananasų kokteilį, kuris ir sveikas, ir aromatingas, ir gaivus. Kad išliktų visos naudingos vaisių, uogų ir daržovių savybės, naudokite lėtaeigę ZYLE sulčiaspaudę.

Kokteilis tiks ir pusryčiams, ir po vakarienės.

VMG nuotr.

Morkų, uogų ir ananasų kokteiliui pagaminti reikia:

  • 2 morkų

  • ½ ananaso

  • 3–4 saujų mėgstamų uogų

1. Morkas nuskuskite ir supjaustykite gabaliukais.

2. Ananasui nupjaukite žievę, išpjaukite vidurinę kietąją dalį ir supjaustykite

gabaliukais.

3. ZYLE lėtaeige sulčiaspaude išspauskite sultis iš visų ingredientų ir išmaišykite.

4. Kokteilį patiekite šaltą.

Video receptas:

Skanaus.