Mocarelos salotos

4 asm.

Gaminimas 15 min.

Reikia:

  • 2 saujų mėgstamų salotų lapų (gražgarsčių, špinatų, sultenių)

  • 250 g mocarelos

  • 100 g šviežių braškių

  • 20 šviežių aviečių

Padažui:

  • 6 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 2 šaukštų vyno acto

  • 1 šaukšto medaus

  • 5 šviežių aviečių

  • druskos, pipirų

1. Į pasirinktus indus sudėkite salotų lapus, plėšytą mocarelą, braškes ir avietes.
 
2. Padažui skirtus produktus sutrinkite rankiniu smulkintuvu.
 
3. Paruoštu padažu apšlakstykite salotas ir patiekite.
 
*Salotas galite patiekti gražiuose stiklainiukuose.
 
Braškes ir avietes galite pakeisti prinokusiu mangu.