Mocarelos rutuliukai su šviežiomis kriaušėmis

Atnaujinta: 2020 m. rugsėjo 2 d.

4 asm.

Gaminimas 10 min.

Reikia:

  • 20 mini mocarelos rutuliukų

  • 2 prinokusių kriaušių

  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 1 šaukšto baltojo vyno acto

  • 1 šaukštelio medaus

  • ¼ tarkuotos citrinos žievelės

  • druskos

  • keleto šviežių kalendrų lapelių papuošti

1. Padažui suplakite aliejų, vyno actą, citrinos žievelę, medų ir druską.
 
2. Nuvalykite ir kubeliais supjaustykite kriaušes.
 
3. Į taures susluoksniuokite mocarelą su kriaušėmis, apšlakstykite paruoštu padažu ir papuoškite kalendrų lapeliais.

Skanaus!