Midijos kokosų pieno padaže

Reikia:

  • ½ šaukštelio rudojo cukraus

  • 1 žaliosios citrinos sulčių ir žievelės

  • 2 aitriųjų paprikų be sėklų

  • 2 cm dydžio imbiero gabalėlio

  • 2 skiltelių česnako

  • 1 šalotinio svogūno

  • 50 g sviesto

  • 1 kg midijų

  • 600 ml kokosų pieno

  • žiupsnelio šviežių kalendrų

1. Prikaistuvyje aukštais kraštais išlydykite sviestą.

2. Suberkite smulkintą svogūną, česnaką, imbierą, aitriąją papriką ir pakepinkite.

3. Supilkite kokosų pieną, cukrų, citrinos sultis ir tarkuotą žievelę. Užvirkite ir sudėkite midijas.

4. Patroškinkite, kol geldelės atsidarys. Pagardinkite druska ir smulkintomis kalendromis.