Aplaižysite pirštelius: meduje marinuotos krevetės!

Atnaujinta: 2020 m. gruodžio 18 d.

Shutterstock.com nuotr.

3-4 asm.

Gaminimas 7 min.

Reikia:

  • 500 g lietuviškų LOCAL OCEAN nuluptų baltakojų blyškiųjų krevečių.

  • 50 g imbiero šaknies

  • 3 šaukštų medaus

  • 20 g kalendros

  • 1 aitriosios paprikos

  • kelių šaukštų aliejaus

  • druskos

1. Smulkiai sukapokite nuluptą imbierą, kalendrą ir aitriąją papriką.

2. Sumaišykite su medumi, aliejumi ir žiupsneliu druskos.

3. Prieskonių mišiniu įtrinkite krevetes ir leiskite marinuotis bent 2 val.

4. Kepkite 3–5 min. keptuvėje arba ant grotelių.

Skanaus!