Atnaujinta: 2020 m. rugpjūčio 17 d.
4 asm.
Gaminimas 30 min.
Zzz 12 val.
Reikia:
400 g kreivabudžių
Aliejaus kepti
1 cinamono lazdelė
4–5 gvazdikėliai
4–5 kvapiųjų pipirų žirneliai
2 lauro lapai
4 šaukštai sojų padažo
4 šaukštai balzaminio acto
1 šaukštas agavų sirupo
1. Įkaitinkite keptuvę ir apkepkite kreivabudes iki taps auksinės spalvos.
2. Į puodą įpilkite stiklinę vandens, sudėkite prieskonius ir pavirkite 5 min. Nukaiskite, į marinatą supilkite sojų padažą, actą ir sirupą, išmaišykite, ataušinkite.
3. Atvėsusiu sirupu užpilkite keptas kreivabudes ir palikite šaltoje vietoje 12 val.
Skanaus!