Marinuotos kreivabudės

Atnaujinta: 2020 m. rugpjūčio 17 d.

4 asm.

Gaminimas 30 min.

Zzz 12 val.

Reikia:

  1. 400 g kreivabudžių
     
    Aliejaus kepti
     
    1 cinamono lazdelė
     
    4–5 gvazdikėliai
     
    4–5 kvapiųjų pipirų žirneliai
     
    2 lauro lapai
     
    4 šaukštai sojų padažo
     
    4 šaukštai balzaminio acto
     
    1 šaukštas agavų sirupo

1. Įkaitinkite keptuvę ir apkepkite kreivabudes iki taps auksinės spalvos.

2. Į puodą įpilkite stiklinę vandens, sudėkite prieskonius ir pavirkite 5 min. Nukaiskite, į marinatą supilkite sojų padažą, actą ir sirupą, išmaišykite, ataušinkite.

3. Atvėsusiu sirupu užpilkite keptas kreivabudes ir palikite šaltoje vietoje 12 val.

Skanaus!