Marinuoti česnakai su aitriąja paprika (Receptas)

Atnaujinta: 2022 m. rugsėjo 14 d.

Česnako nauda sveikatai ir įtaka patiekalų skoniui žinoma nuo seno. Ieškote dar ryškesnio įdomesnio skonio? Marinuokite česnaką su aitriąja paprika.

VMG nuotr.

Su aitriąja paprika marinuotiems česnakams reikia:

  • 5–6 galvučių česnako

  • 1 aitriosios paprikos

  • keleto kvapiųjų pipirų

Marinatui:

  • 200 ml vandens

  • 200 ml acto

  • 20 g druskos

  • 50 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio plius“

  1. Nuvalykite ir verdančiu vandeniu nuplikykite česnakus.

  2. Perliekite šaltu vandeniu ir sudėkite į stiklainiukus su pipirais ir smulkinta aitriąja paprika.

  3. Išvirkite marinatą ir užpilkite česnakus. Sandariai uždarykite stiklainius.

Skanaus.