2 asm.
Gaminimas 15 min.
2 stiklinių mėgstamų grybų
kelių šaukštų sviesto
60 ml sojų padažo „Tamari“ + 2 šaukštai padažui paruošti
kelių morkų
kelių skiltelių česnakų
2 šaukštų šviežio smulkiai tarkuoto imbiero
2 šaukštų skrudintų sezamų aliejaus
100 g makaronų druskos šviežių kalendrų
1. Grybus supjaustykite ir pakepinkite su sviestu ir sojų padažu.
2. Paruoškite padažą: sumaišykite kapotus česnakus, imbierą, sezamų aliejų ir sojų padažą.
3. Makaronus paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės.
4. Morkas supjaustykite plonomis juostelėmis.
5. Nustatę didelę kaitrą keptuvėje dar kartą pašildykite grybus, sumaišytus su morkomis, padažu ir makaronais. Apibarstykite šviežiomis kalendromis ir sezamų sėklomis.
Skanaus!