4 asm.
Gaminimas 1 val.
Reikia:
200 g jautienos faršo
50 g karštai rūkytos šoninės
1 ropinio svogūno
1 morkos
1 saliero stiebo
2 šaukštų pomidorų pastos
4 šaukštų sultinio
1 šaukšto aliejaus
druskos, pipirų
1. Susmulkinkite svogūną, morką ir salierą. Nedideliais gabaliukais supjaustykite šoninę.
2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite šoninę. Suberkite daržoves ir kepinkite viską apie 5 minutes.
3. Sudėkite faršą ir kepinkite apie 7–9 minutes.
4. Sudėkite pomidorų pastą, supilkite sultinį, pagardinkite druska ir pipirais.
5. Sumažinkite ugnį ir troškinkite dar apie 15 minučių.
6. Sumaišykite padažą su virtais makaronais. Galite užberti tarkuoto parmezano.